Soltech

За Soltech

За Soltech

Солтех е компания, специализирала своята дейност в предоставяне на високотехнологични продукти, разработвани в съответствие със съвременните тенденции за ефективност и опазване на околната среда.Нашият водещ принцип е да осигуряваме качествени и ефективни решения в сферата на осветлението и енергийното захранване на достъпни цени. В този наш стремеж ние сме водени от твърдото убеждение, че опазването на околната среда е наш дълг и следвайки го, като се осланяме на непрекъснатото развитие на науката в областта на използването на възобновяемите енергийни източници и научни иновации, можем да постигнем идеалния баланс за високо качество, ефективност и цена на продуктите.

Солтех е представител на едни от най-големите китайски производители на LED осветителни тела, в това число LED улично осветление, серия LED осветление с фотоволтаика, LED вътрешно осветление.Фирмите са притежатели на редица европейски и световни сертификати за качество и отличие в производството.
Продуктите са символ на високо качество и ниски цени в повече от 80 страни по света ( в Европа, Азия, Близкия Изток, Африка, Югоизточна Азия и пр.)